HVA ER RENTA EASY?

En maskinutleie- og administrasjonsapp utviklet av utleietjenesten Renta. Appen er tilgjengelig for nedlastning fra App Store og Google Play Store. En nettleserbasert versjon er tilgjengelig på: www.rentaeasy.no

ADMINISTRER LEIEPRODUKTER

Med Renta Easy-appen kan brukere leie og administrere utstyr. Appen er et enkelt verktøy for å sjekke daglige og månedlige maskinkostnader. Den kan også brukes til å overvåke utstyret på hver arbeidsplass. Arbeidsplassadministrasjon blir enklere når brukeren kan holde oversikt over plasseringen av utleieutstyr og overvåke leiekostnader. Utstyr som ikke lenger er nødvendig kan også returneres via Easy!

ET BREDT UTVALG AV FUNSKJONER

Med appen kan brukere se telematikkdata knyttet til leieutstyret sitt. Appen viser maskinens sanntidsplassering og nummer timer de har blitt brukt. Disse funksjonene hjelper deg med å sette utleiemaskiner til effektiv bruk!

MASKINLEIE I LOMMEN

Du kan leie maskiner og enten samle dem inn eller få dem levert. Du kan se maskiner sin tekniske data og tilgjengelighet på forskjellige steder. Appen bringer maskin leie til lommen!

HVORDAN KAN JEG REGISTRERE?

Forsiden til appen har en ’opprett en konto’ -knapp. Først må du opprett et brukernavn og passord for en privat bruker, hvoretter du kan be om rettigheter for en bedriftsbruker. Bedriftens rettigheter tildeles av selskapets eller Rentas administrator.